Varför du behöver en grillbot

När grillen åker fram för säsongen kan man lita på att våren och sommaren är på väg. Det finns dock inget värre än att ha maten redo att tillagas men en grill som behöver rengöras. Det tar ofta tid och är i många fall inte särskilt effektivt att stå och skrubba gallren med grillborste. Tänk dig att grillen skulle kunna rengöra sig själv, visst vore det fantastiskt? Med en grillbot kan faktiskt grillen rengöra sig helt själv.

En grillbot är en liten automatisk grillrengörare som gör rent gallret på grillen åt dig utan att du själv behöver anstränga dig. Placera bara grillboten på gallret och den tar hand om rengöringen på kort tid. Grillboten kan användas på alla typer av grillar som har ett lock, för att undvika att grillboten trillar av grillen. Beroende på hur smutsig grillen är finns det också längre eller kortare rengöringsprogram. 10-30 minuter tar de olika programmen, tid som du kan använda till något roligare. Roboten jobbar bäst när gallret fortfarande är lite varmt så du behöver inte heller vänta på att grillen ska svalna helt innan den rengörs. Mässingborstarna på roboten tål maskindisk så det är också lika lätt att ta hand om roboten som den tar hand om grillen. Borstarna finns också som reservdel till grillbot så en ny grillbot behöver inte införskaffas om borstarna är slitna. Batteriet på roboten är uppladdningsbart och håller i cirka 4 timmar av rengöring. Detta betyder att du inte behöver ladda roboten särskilt ofta innan användning.

Spara tiden du lägger på att rengöra grillgallret till något mysigare i sommar. På Prisjakt kan du hitta bästa pris på din nya bästa vän till grillen eller den perfekta presenten till grillälskaren. Ett måste till vårens och sommarens alla grillningar. Passa på att läs mer om hur grillbot fungerar och bli inspirerad inför nästa grillning.